Gypa për ujë të pijshëm

Kualiteti i gypave të INOVA’s bazohet në njohurit e gjëra të teknikave të prodhimit, si dhe në përdorimin e gjeneratës së fundit të lëndëve të para të PE (Polietilenit). INOVA prodhon gypa të plastikës për ujë të pijshëm nga lëndët e para më të mira botërore nga PE, që plotësojnë kërkesat e PE 100 +.…

Gypat e Brinjëzuar Dyshtresorë

INOVA prodhon edhe një gamë të gjerë të gypave/tubave të brinjëzuar dy shtresorë për përdorime të ndryshme dhe me një cilësi të pa konkurrueshme.   INOVA ofron një asortiment të gjerë të tubave të brinjëzuar dy shtresorë nga HDPE me përdorim në fusha të ndryshme si: Telekomunikacion Kanalizime – shkarkime të ujërave të zeza Energjetikë Ujëra…

Gypa për puse

Gypat për puse të INOVA’s janë të prodhuara nga lënda e parë  PE. Gypat për puse të INOVA’s në kokë janë të filetuar, kështu që gjatë lëshuarjes në puset e porsahapura mundësojnë montim dhe vendosje shumë të shpejtë. Dimensionet:  INOVA prodhon gypa për puse në dimensionet:  Ø 125, 140, 160, 180, 200 mm. Ngjyra: e Kaltërt KARAKTERISTIKAT TEKNIKE DHE…

Gypa për ujitje

INOVA prodhon gypa të plastikës për gypsjellësin parësor dhe dytësor për ujitje. Sikurse gypat për ujë të pijshëm, gypat për ujitje  të INOVA’s prodhohen prej lëndës së parë shumë kualitative të PE (polietilenit). Dimensionet:  INOVA prodhon gypa për ujitje nëdimensionet prej Ø 20 deri në Ø 200 mm. Ngjyrat: e Kaltërt, e Zezë KARAKTERISTIKAT E GYPAVE TË PE: Gjatësija e gypave sipas dimensioneve:…

Gypa për kanalizim shtëpiak

INOVA prodhon gypa për kanalizim shtëpiak nga lënda e parë PVC. Gypat për kanalizim të INOVA’s janë shumë kualitativ. Ato janë fleksibile, shumë të qëndrueshëm ndaj goditjeve të ndryshme, të rezistueshëm ndaj rrezeve UV. Ngjyra: INOVA prodhon gypa për kanalizim në ngjyrë të bardhë dhe kafe  por dhe në ngjyra të tjera sipas kërkesës. KARAKTERISTIKAT THEMELORE…

Gypat për Telekomunikacion

INOVA – Industria e Gypave të Plastikës, bën prodhimin e gypave / tubave nga polietileni (HDPE) për mbrojtje të kabllove optike në fushën e telekomunikacionit. Tubat e HDPE për mbrojtje të kabllove janë të destinuara kryesisht në fushën e telekomunikacionit për mbrojtjen e fibrave optike. Pjesa e brendshme e gypave nga PE është e lëmuar dhe…